Sururyhmä

Seuraava sururyhmä aloittaa syyskuussa 2017. Tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin. Sururyhmään ilmoittautuminen on käynnissä ja ilmoittautua voit kirkkoherranvirastoon tai suoraan diakonille tai diakoniapapille. Ilmoittautuminen syksyn sururyhmään on mahdollista toukokuun loppuun saakka. Toukokuun jälkeen ilmoittautuneet siirtyvät pääsääntöisesti kevään 2018 ryhmään. Ryhmiä on vuoden aikana kaksi.

Sururyhmä on tarkoitettu erityisesti läheisensä menettäneille. Ryhmän toiminta perustuu keskusteluille, yhdessä olemiselle ja luottamukselle. Ryhmässa ovat mukana diakoni Maarit-Hannele Sutinen ja diakoniapappi Saku Lemmetyinen.

Ryhmä kokoontuu syksyn 2017 aikana seitsemän kertaa ja on suljettu ryhmä (ilmoittautumisen jälkeen ryhmään ei oteta uusia jäseniä.) Ryhmän enimmäiskoko on kahdeksan.

Ilmoittutumisten yhteystiedot:

Kirkkoherranvirasto 015-340 980