Jumalanpalvelukset

Juvan kirkko

Jumalanpalvelukset sunnuntaisin klo 10.00

• Kirkon etuosassa, kuoriurkujen lähellä on lähetyskynttelikkö, jonne voi käydä sytyttämässä kynttilän ja muistaa samalla lähetystyötä.
  • Lasten leikkipaikka on kirkon etuosassa, saarnatuolin vieressä. Lasten leikkipaikalta löydät leluja, joilla voi leikkiä joko leikkipaikalla tai viedä niitä myös kirkon penkkiin. Lelut ovat sinisessä kaapissa. Lisäksi on kirkkovuoden ajankohtaan liittyviä värityskuvia ja Pyhäkoululehtiä. Lehden voit viedä värityskuvien ohella kotiinkin.
  • Morsiushuone on kirkon pääovien luona. Huoneessa on vesipiste.
  • Esirukouskivet löydät morsiushuoneen vierestä, pääovien luota. Rukouskiven voi laittaa niille varattuihin tuohivirsuihin. Virsut kuljetetaan alttarille päivän virren aikana ja esirukouksien puolesta rukoillaan yhteisessä esirukouksessa.
  • Kirkkokahveja juodaan kirkossa aina, kun jumalanpalveluksessa on ollut mukana jumalanpalvelusryhmä, eikä seurakuntatalolla ole tilaisuutta jumalanpalveluksen jälkeen.
  • Virsikirjat löytyvät kirkon sivuseinillä olevista telineistä.
  • Sävelmäsarja on ilmoitettu virsitaulujen alapuolella.

Koikkalan kirkko

Jumalanpalvelukset kerran kuukaudessa klo 12.00

Vuorenmaan seurakuntakoti

Jumalanpalvelukset kerran kuukaudessa klo 12.00

Koikkalan ja Vuorenmaan jumalanpalvelusten tarkemmat ajankohdat löytyvät kirkollisista ja sivujen tapahtumakalenterista.