Hiljainen viikko ja pääsiäinen

Palmusunnuntai 9.4. kello 10 messu kirkossa. Malinen, Frosti, Laamanen ja Paavo Ahosen jumalanpalvelusryhmä.

Klo 19 Reinhard Keiser Markus-passio Juvan kirkossa. Juvan Kamarikuoro ja soitinyhtye, johtaa Pertti Laamanen. Solisteja ja Minna Raassina, urut. Ohjelma ja tekstivihko 10€, Juvan seurakunta & Juvan kunnan kulttuuritoimi.

Hiljaisen viikon kirkkoillat kello 19

Ma 10.4. Malinen, Juvan Mieslaulajat ja Laamanen

Ti 11.4. Pylkkänen, Juvan Kirkkokuoro ja Suomalainen

Ke 12.4. Ruuskanen, Malinen ja nuorten yhtye

To 13.4. Kiirastorstai-illan messu kirkossa. Pylkkänen, Lemmetyinen, Ruuskanen, Saimi Koivusen jumalanpalvelusryhmä ja Vuorenmaan kuoro.

Pe 14.4. Pitkäperjantai

klo 10 sanajumalanpalvelus kirkossa. Lemmetyinen, Malinen, Ruuskanen ja Kirkkokuoro.

klo 12 messu Koikkalan kirkossa. Malinen ja Ruuskanen.

Su 16.4. Pääsiäinen

klo 10 messu kirkossa. Lemmetyinen, Pylkkänen, Ruuskanen ja Sirkka Väänäsen jumalanpalvelusryhmä sekä Kirkkokuoro.

klo 12 messu Vuorenmaan seurakuntakodilla. Pylkkänen, Ruuskanen ja Vuorenmaan kuoro.

17.4. Toinen pääsiäispäivä

klo 18 sanajumalanpalvelus kirkossa. Lemmetyinen ja Ruuskanen.

Ei jumalanpalvelusta kirkossa kello 10!