Rippikouluasiaa rippikouluun tuleville ja heidän huoltajilleen

Olemme saaneet tietoomme, että kaikki rippikouluun ensi vuodelle haluavat eivät tienneet tämän päivän aloitustilaisuudesta. Olemme lähettäneet jokaiselle rippikouluikäluokkaan kuuluvalle seurakuntamme jäsenelle kirjeen asiasta pari viikkoa sitten. Ilmeisesti kaikki näistä eivät ole saapuneet perille ajoissa. Olemme harmissamme tilanteesta. Anteeksi, mikäli tilanne johtuu lopulta meidän toimistamme.

Katsoimme samasta ikäryhmän listasta paikallaolijat tänään ja lähetämme huomenna Ristipisto-seurakuntakäyntivihkon kaikille, jotka eivät olleet paikalla. Tarkkailkaa siis postianne! Toivottavasti tällä kertaa posti kulkee ajoissa.

Ottakaa ihmeessä yhteyttä Mikaan (mika.malinen@evl.fi 0440 340 984) tai Anuun (anu.pelkonen@evl.fi 0440 340 992), niin saamme tietoomme ongelman laajuuden ja pääsemme paremmin siihen käsiksi.

Ensimmäinen kaikkien rippikoululaisten käytävä tapahtuma on ensi perjantain 22.9. Juvagospel 2.0, klo 19 - 23 Kaarihallilla. Tervetuloa!

Tämän sunnuntain aloituspyhän voi korvata itselleen sopivana sunnuntaina jumalanpalvelukseen osallistumalla.

Rippikouluilmoittautuminen on avautunut osoitteessa http://juvanseurakunta.fi/toiminta/ilmoittautumiset. Ilmoittautuminen on mahdollista ilman Ristipistoa ja alunperin lähetettyä infokirjettä.

Rippikouluun saavat osallistua myös muut kuin seurakunnan jäsenet! Jäsenyys vaaditaan vain konfirmointiin. Nuoren liittyminen ja kaste onnistuvat myös ennen konfirmaatiota. Ottakaa kuitenkin rohkeasti yhteyttä mahdollisimman pian. Meillä ei ole tietoja jäsenistömme ulkopuolelta.

Ystävällisesti pahoitellen,
Mika Malinen