Kirkonkylä

Kirkko

Juvan kirkko valmistui vuonna 1863. Sitä rakennettiin seitsemän vuoden ajan. Rakennusurakoitsija oli Vehmaan kartanosta Georg Grotenfelt. Aikaisemmat kirkot sijaitsivat vanhalla hautausmaalla valtatie 14 varrella nykyisen terveyskeskuksen lähellä. Jumalanpalvelukset sunnuntaisin klo 10.
Juvan kirkosta kertovaa teosta pääset lukemaan tämän linkin kautta.

Osoite: Virastotie 2, 51900 Juva

Seurakuntatalo

Seurakuntatalo valmistui vuonna 1976. Seurakuntakeskuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Erkko Virkkunen. Seurakuntataloa voi vuokrata seurakuntalaisten tilaisuuksiin. Seurakuntatalon kahviossa on 50 istumapaikkaa. Seurakuntasalissa 100-120 istumapaikkaa. Takasalissa on 30-50 istumapaikkaa. Keittiössä on laitoskeittiövarustus.

Seurakuntasali

Seurakuntasalissa on 100-120 istumapaikkaa ja sali sijaitsee kahvion ja takasalin välissä. Kaikki kolme tilaa ovat yhdistettävissä yhdeksi tilaksi. Seurakuntasalissa on kiinteä dataprojektori ja äänentoisto sekä flyygeli.

Pyhän Ristin sali

Pyhän Ristin sali sijaitsee seurakuntatalon uudistetussa päädyssä "kirkon puolella". Salissa on 40 istumapaikkaa pöytineen ja kotikeittiövarustus. Pyhän ristin sali on suosittu erityisesti kaste- ja konfirmaatiojuhlien sekä muistotilaisuuksien pitopaikkana. Tilassa on myös piano ja kiinteä dataprojektori sekä äänentoisto.

Toivonsali

Toivonsali valmistui vuonna 2014 ja salissa on 25 paikkaa. Kaunis, valoisa ja rauhallinen sali sijaitsee hautausmaan kupeessa seurakuntatalon ja kirkon välittömässä läheisyydessä. Muun muassa suru- ja musiikkiryhmät käyttävät Toivonsalia. Salissa pidetään myös hartaushetkiä ja siunaustoimituksia. Tilassa on cd-soitin ja sähköpianoa.

Osoite: Virastotie 2, 51900 Juva