Uutiset

Toivonsali valmistui vuonna 2014 ja salissa on 25 paikkaa. Kaunis ja valoisa sali sijaitsee hautausmaan kupeessa seurakuntatalon ja kirkon välittömässä läheisyydessä.

Jäiden lähdöstä pidetään usein pieniä kilpailuja. Kuka arvaa oikein tai lähimmän päivän, jolloin jäät lähtevät lähijärvestä. Juvalla on usein veikkailtu Jukajärven jäiden lähtöä.

Seuraava sururyhmä aloittaa syyskuussa 2017. Sururyhmään ilmoittautuminen on päättynyt 9.6.

YHTEISVASTUUKERÄYS 2017 TORJUU IHMISKAUPPAA Suomessa yhteisvastuuvaroin autetaan ihmiskaupan uhreja kehittämällä tukihenkilötoimintaa ja etsivää työtä sekä vahvistetaan työntekijöiden osaamista

Seurakunnan kastepuu otettiin käyttöön sunnuntaina 8.1.2017 perhejumalanpalveluksessa. Jumalanpalveluksessa muistettiin kastetta, joten puun käyttöönotto sopi oikein hyvin tähän ajankohtaan.

Juvan seurakunnan löydät myös Instagramista nimellä juvansrk.

Päivystys tiistaisin klo 14.30-16.00. Käynti toimistoon alapihan puolelta. Voit tulla ilman ajanvarausta.

Kirkkoherranvirasto on avoinna 1.1.2017 alkaen ma-to 9-12, perjantaisin suljettu.