Isostoiminta

ISOSKOULUTUS 2016-2017

Isoskoulutus pidetään pääsääntöisesti seurakuntatalon nuorisotilassa tai Pyhän Ristin salissa. Usein aloitus on kahviossa ja tarjolla on välipalaa.

Isoskoulutus kevät 2017
Ma 16.1. Iltaohjelma (Anu)
To 2.2. Ryhmänohjaaminen (Mika)
Ke 22.2. Yhteisvastuu lipaskeräys (Anu, Maarit-Hannele)
Ma 13.3. Isonen ja seurakunta (Saku, Johanna)
Pe 31.3. Draamattua (Anu)
Ke 12.4. Kuuntelen ja keskustelen (Anu)
Ke 26.4. Raamisryhmän pito (Mika)
To 4.5. Kertausta, päätöskerta (Mika, Anu)

Tarkemmat aikataulut: Seurakunnan tapahtumakalenteri, kirkolliset ja facebook

ISOSKOULUTUS on tärkeä osa Juvan seurakunnan nuorisotyötä. Isoskoulutuksen osana toimii myös kerhonohjaajakoulutus. Isoskoulutus kestää vuoden ja monet "vanhat isoset" jatkavat koulutuksessa myös sen jälkeen. Isoskoulutus alkaa syksyllä ja koulutukseen voit hakeutua, kun olet käynyt rippikoulun.

Isoskoulutukseen kuuluu monia eri osa-alueita (pienryhmätoiminta, ryhmäytyminen, vuorovaikutus, Raamattu, leikit ja pelit, hartaus, osallistuminen erilaisiin tapahtumiin, oman itsen tunteminen ja minä isosena ym.) Isoskoulutuksesta saa todistuksen ja koulutuksen jälkeen pääset toimimaan leireillä, retkillä ja matkoilla isosen tärkeässä tehtävässä.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus antavat monia erilaisia valmiuksia ryhmässä toimimiseen ja sen ohjaamiseen. Koulutuksen aikana järjestetään myös isosleiri ja käydään jollakin matkalla (usein isosseikkailuun). Näin opit tuntemaan myös muissa seurakunnissa toimivia isosia.

Kerhonohjaajat toimivat viikoittain järjestettävien kerhojen ohjaajina mm. seurakunnan sählykerho.

Lisätietoja saat nuorisotyönohjaaja Anu Pelkoselta, anu.pelkonen(at)evl.fi

Tule mukaan iSOStoimintaan!